Useimpien urakoiden sopimusehtojen mukaan urakoitsijan on annettava tilaajalle vakuudet siitä, että urakoitsija voi noudattaa tekemiään sitoumuksia. Vakuus koskee myös vastuita  takuuajalla eli sen jälkeen, kun urakka on saatu päätökseen. Yhdistetty takaus on urakka-/toimitustakauksen ja takuuajan takauksen yhdistelmä. Se suojaa tilaajaa mahdollisilta lisäkustannuksilta, joita voi aiheutua, jos urakoitsija ei pysty hoitamaan sitoumuksiaan urakkasopimuksen mukaisesti rakennus- tai takuuaikana.

Nordic Guarantee on paras kumppani, jos tarvitset yhdistettyä takausta!

Keskitymme toiminnassamme yksinomaan takauksiin. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista huippuosaamista takausalalla. Yhdistetty takauksemme on toimiva ratkaisu, jossa on tietenkin huomioitu myös rakennus- ja asennusalalla noudatettavat säännöt. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme myös luoda räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin. Yhdistetty takaus parantaa yrityksesi maksuvalmiutta vaikuttamatta luotonsaantiin. Takauksia voi hallinnoida helposti ja nopeasti. Käsittelyaika on lyhyt, eikä takauksista peritä erillisiä käsittelymaksuja tai hallintokuluja. Yhdistetyt takauksemme ovat pankkitakausten kaltaisia ja tarjoavat yhtä hyvän suojan kuin perinteiset pankkitakaukset.

FastTrack – Valvo ja seuraa takauksia milloin tahansa

FastTrack-sovelluksemme avulla voit tilata uusia takauksia tai tarkastella ja hallinnoida voimassa olevia takauksia. Voit kirjautua sovellukseen koska tahansa, vuorokauden ympäri – helposti ja lisämaksutta.

Lisätietoja takauksista?