Kuten nimemme paljastaa, harjoitamme toimintaamme kaikissa Pohjoismaissa. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Kistassa lähellä Tukholmaa. Paikalliset toimipaikkamme Helsingissä, Malmössä, Kööpenhaminassa ja Oslossa tarjoavat korkealaatuisia ja tehokkaita palveluita paikallisille asiakkaille.

Asiakaskuntaamme kuuluvat niin kansainvälisillä markkinoilla toimivat pohjoismaiset yritykset kuin kansainväliset suuryritykset, jotka haluavat päästä Pohjoismaiden markkinoille.

Teemme tiivistä yhteistyötä myös eteläafrikkalaisen vakuutusyhtiön Lombard Insurance Companyn kanssa. Lombard toimii maailmanlaajuisesti ja on johtava vakuuksien ja takausten myöntäjä Afrikan markkinoilla. Tämä yhteistyö tarjoaa pohjoismaisille yrityksille hyvät mahdollisuudet ratkaista takaustarpeensa Afrikan markkinoilla.

Tavoitteenamme on kehittyä Afrikan markkinoilla toimivien pohjoismaisten yritysten johtavaksi yhteistyökumppaniksi. Tätä varten tarjoamme asiakkaillemme paitsi ripeitä palveluja kilpailukykyisin hinnoin, myös ehdottomasti kattavinta asiantuntemusta ja osaamista Afrikan maiden paikallisista toimintaympäristöistä.

Lisätietoja takauksista?