Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Väärinkäytöksen ilmoittaminen

Rikkomukseen tai väärinkäytökseen kohdistuvan epäilyksen ilmoittaminen

Nordic Guarantee pyrkii toimimaan eettisesti ja vastuullisesti. Nordic Guaranteelle on tärkeää, että sen toiminnan mahdolliset epäkohdat havaitaan varhaisessa vaiheessa, jotta niiden vuoksi voidaan ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Mikäli epäilet Nordic Guaranteen toimineen laittomasti, epäeettisesti tai sopimattomasti, voit tehdä ilmoituksen tämän ilmoituskanavan kautta. Asia voi liittyä esimerkiksi kirjanpitoon, tilintarkastukseen, korruptioon, pankki- ja rahoitusalan rikollisuuteen, yhtiön intresseihin liittyvien sääntöjen vastaiseen toimintaan tai henkilön terveyttä koskevaan asiaan.

Huomioithan, että vakuutussopimukseen tai vahinkokäsittelyyn liittyviä ratkaisuja ei käsitellä tämän ilmoituskanavan kautta. Näissä tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä palautteista ja valituksista vastaavaan henkilöömme.

Kuka voi tehdä ilmiannon?

Tämän ilmoituskanavan kautta Ilmoituksen voivat tehdä esimerkiksi Nordic Guaranteen työntekijät, työnhakijat, harjoittelijat, konsultit, toimittajat tai muut yhteistyökumppanit. Jos asiakkaana epäilet Nordic Guaranteen tai Nordic Guaranteen työntekijän rikkoneen lakia tai epäilet muita väärinkäytöksiä, voit myös tehdä ilmoituksen havaitsemistasi epäkohdista ilmoituskanavan kautta.

Miten ilmoitus tehdään?

Ilmoitus on mahdollista tehdä kanavan kautta nimettömästi. Käytämme ulkopuolisen toimijan SpeakUp-järjestelmää ilmoitusten hallintaan. Ilmoittajasta ei luovuteta tietoja, ellet itse ilmoittajana sitä halua. Kumppanimme käsittelee kaikki ilmoitukset ehdottomalla luottamuksella, eikä Nordic Guaranteella ole mahdollista selvittää ilmoituksen jättäjän IP-osoitetta, puhelinnumeroa tai muita tunnistetietoja.

Mikäli asia liittyy tiettyyn takaustuotteeseesi, vakuutustuotteeseesi tai korvausasian ratkaisuun, olethan yhteydessä ensisijaisesti asian käsitelleeseen henkilöön tai palautteista ja valituksista vastaavaan henkilöömme.

Napsauttamalla alla olevaa linkkiä poistut verkkosivustoltamme ja sinut ohjataan ulkoiseen ilmoituskanavaamme.

https://nordicguarantee.speakup.report/NordicGuaranteeReportingChannel