Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Yritys

Sinä teet sopimuksia. Me takaamme ne.

Olemme takausten asiantuntija Pohjoismaiden markkinoilla.

Takauksemme tarjoavat vastaavan suojan kuin perinteiset pankkitakaukset. Etunamme on kuitenkin se, että liiketoimintamme keskittyy pelkästään takauksiin. Ydinosaamistamme ovat varsinkin riskianalyysit ja riskien hallinta. Tämän ansiosta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja ja joustavaa hakemuskäsittelyä kilpailukykyisin hinnoin.

Tavoitteenamme on tarjota kaiken tyyppisiä takauksia, joita pohjoismaiset yritykset tarvitsevat. Jos sinulla on erityistarpeita, joita tuotevalikoimamme ei juuri nyt täytä, voimme yhdessä räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Arvostamme suuresti pitkäaikaisia kumppanuuksia ja kehitämme takausratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Laadukkaat ja kustannustehokkaat takausratkaisumme sopivat niin pienemmille paikallisille yrityksille kuin suurille kansainvälisille pörssiyhtiöille. Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Uskomme siihen, että kaikilla on oikeus ensiluokkaiseen palveluun.

Nordic Guarantee on paras yhteistyökumppani monestakin syystä. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miksi takausasioita kannattaa hoitaa kanssamme:

  • Toimipaikat Helsingissä, Tukholmassa, Malmössä, Oslossa, Kööpenhaminassa ja Malagassa.
  • Tarjoamme luotettavia palveluita nopeasti ja tehokkaasti.
  • Meidän kauttamme saat käyttöösi Pohjoismaiden suurimman asiantuntijatiimin, jolla on vankkaa kokemusta ja huipputason osaamista takausten alalta.
  • Käytössämme on järjestelmä, jonka avulla voit helposti tilata takauksia ja seurata aiempia tilauksia. Tämä helpottaa takausten hallintaa.
  • Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen takauksista ja tarkkaan käsitykseen eri alojen tarpeista. Niiden avulla pääsemme jo pitkälle. Yhtä lailla haluamme myös tehdä hieman enemmän kuin meiltä odotetaan ja kehittää toimintaamme jatkuvasti. Kohtaamme asiakkaamme heidän ehdoillaan ja tarjoamme jokaisen asiakkaan erikoistilanteeseen mukautettuja palveluja.

Asiakkaanamme saat aina huipputason palvelua ja voit luottaa siihen, että tarjoamamme ratkaisu sopii aina omiin takaustarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä jo tänään!

Tervetuloa Nordic Guaranteen asiakkaaksi!