Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

 

Insurety International Surety Alliancen muodostovat australialainen Assetinsure, eteläafrikkalainen Lombard Insurance ja pohjoismainen Nordic Guarantee.

Insuretyn tarkoitus on edistää ryhmän jäsenten kansainvälistä strategiaa tarjoten neuvontaa ja ratkaisuja, mikä luo pohjan vakaalle kasvulle, parantaen samalla ryhmän jäsenten riskienhallintaa. Insuretyllä on vahva lähtökohta kansainvälisillä takausmarkkinoilla, sillä se on läsnä kolmella mantereella ja sillä on merkittävä markkinaosuus näillä alueilla.

Insurety lyhyesti:

  • Insurety on syntynyt samanmielisten vakuutusyhtiöiden ryhmästä, jonka tarkoituksena on olla merkittävässä roolissa niillä markkinoilla ja aloilla, joilla se toimii.
  • Insurety on samanmielisten osakkeenomistajien ja johtajien ryhmä, joka uskoo, että ryhmänä on mahdollisuus saavuttaa enemmän kuin erikseen toimimalla.
  • Insurety muodostuu eri mantereilla olevista ihmisistä, joilla on samanlaiset järjestelmätarpeet, kasvutavoitteet, näkemykset riskeistä ja samanlainen lähestymistapa henkilöstön kehittämiseen.
  • Insurety on allianssi, jolla on jaetut arvot ja yhteinen visio.

Listätietoa asiasta löytyy Insuretyn kotisivuilta osoitteesta www.insurety.global tai Nordic Guaranteen henkilöstöltä.