Nordic Guarantee seuraa tarkasti Koronavirus COVID-19 kehitystä. Meidän prioriteettimme on suojella asiakkaitamme sekä työntekijöitämme ja toimia mahdollisimman vastuullisesti kuin mahdollista yhteiskunnassamme.Tämä tarkoittaa sitä, että osa työntekijöistämme työskentelevät etänä minimoidakseen riskiä viruksen levittämiseen niin yhteiskunnassamme kuin työpaikalla.

Asiakaspalvelumme toimii tällä hetkellä normaalisti ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme samaa korkealaatuista palvelua kuin ennen COVID-19 tuloa. Järjestelmämme FastTrack, jonka kautta voi hakea takauksia, toimii normaalisti ja tiimimme on valmis auttamaan uusien takausten ja siihen liittyvien asioiden hoitamisessa. Olemme rajoittaneet fyysisiä palavereita ja pidämme palaverit tällä hetkellä joko puhelimitse tai videon välityksellä aina kun se on mahdollista. Meillä on mahdollisuus pitää videopalavereita lyhyellä varoitusajalla!

Jos olette tavanneet työntekijöitämme hiljattain ja teillä on varmistunut COVID-19 tartunta, olettehan meihin yhteydessä mahdollisimman pian, jotta voimme ryhtyä asianmukaisiin sisäisiin toimenpiteisiin. Odotamme yhteydenottoanne ja teemme kaikkemme, jotta palvelumme laatu pysyy korkeatasoisena!