Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Maksutakaus varmistaa, että myyjä saa maksun toimittamistaan tuotteista ja/tai palveluista ostajan maksukyvyttömyyden varalta. Useimmiten maksutakauksia tarvitaan tapauksissa, joissa maksu suoritetaan vasta sen jälkeen, kun tuote tai palvelu on toimitettu. Yrityksesi toimiala ja tilanteesi vaikuttavat siihen, mikä maksutakauksistamme sopii parhaiten.
Maksutakaus on helppo sisällyttää tarjous- ja sopimusasiakirjoihin. Takaus on voimassa ilman omavastuuta. Kun takausaika on päättynyt, takausasiakirjoja ei tarvitse palauttaa meille. Siksi takauksen voimassaoloaikaa ei tarvitse valvoa erikseen.

Nordic Guarantee on paras kumppani maksutakauksissa!

Keskitymme toiminnassamme yksinomaan takauksiin. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista huippuosaamista takausalalla. Teemme maksutakauksia eri alojen käytäntöjen mukaisesti. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme myös luoda räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin. Maksutakaus parantaa yrityksesi maksuvalmiutta vaikuttamatta luotonsaantiin. Takausten hallinnointi on helppoa ja nopeaa. Käsittelyaika on lyhyt, eikä takauksista peritä erillisiä käsittelymaksuja tai hallintokuluja. Maksutakauksemme ovat pankkitakausten kaltaisia ja tarjoavat yhtä hyvän suojan kuin perinteiset pankkitakaukset.

 

Lisätietoja – Maksutakaukset?

Vesa Puranen

Portfolio Manager
vesa.puranen@nordg.com