Esimerkiksi suurempien urakoiden yhteydessä tilaaja voi vaatia vakuuksia siitä, että urakoitsija pystyy toteuttamaan urakan antamansa tarjouksen mukaisesti. Voimme ratkaista vakuuksien antamisen myöntämällä tilaajalle tarjoustakauksen urakoitsijan toimeksiannon mukaisesti. Jos tilaaja valitsee yrityksesi urakoitsijaksi, voimme myöntää urakka- ja takuuaikana voimassa olevan takauksen. Tarjoustakaus on helppo sisällyttää tarjous- ja sopimusasiakirjoihin. Takaus on voimassa ilman omavastuuta. Kun takausaika on päättynyt, takausasiakirjoja ei tarvitse palauttaa meille. Siksi takauksen voimassaoloaikaa ei tarvitse valvoa erikseen.

Nordic Guarantee on paras kumppani, tarjoustakauksissa!

Keskitymme toiminnassamme yksinomaan takauksiin. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista huippuosaamista takausalalla. Teemme tarjoustakauksia eri alojen käytäntöjen mukaisesti. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme myös laatia räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin. Tarjoustakaus parantaa yrityksesi maksuvalmiutta vaikuttamatta luotonsaantiin. Takauksia voi hallinnoida helposti ja nopeasti. Käsittelyaika on lyhyt, eikä takauksista peritä erillisiä käsittelymaksuja tai hallintokuluja. Tarjoustakauksemme ovat pankkitakausten kaltaisia ja tarjoavat yhtä hyvän suojan kuin perinteiset pankkitakaukset.

FastTrack – Valvo ja seuraa takauksia milloin tahansa

FastTrack-sovelluksemme avulla voit tilata uusia takauksia tai tarkastella ja hallinnoida voimassa olevia takauksia. Voit kirjautua sovellukseen koska tahansa, vuorokauden ympäri – helposti ja lisämaksutta.